BLI EN AV OSS

Just nu söker vi:

Organisationskonsult som driver utveckling

Takeachange fortsätter sin resa mot att bli den aktör man talar om på marknaden för executive coaching, ledar-, och teamutveckling. Vår metod för hur vi får chefer och deras organisationer att skapa den förändring de behöver, och få den varaktig, får jättefin respons. Därför söker vi nu två konsulter som vill fortsätta utveckla Takeachange tillsammans med oss.

Vi jobbar på strategisk nivå med att stötta ledningsgrupper och chefer till att utvecklas och bli mer effektiva i sitt ledarskap. Oftast behöver nya beteenden och arbetssätt mejslas fram för att leda mot uppsatta visioner, mål och värderingar. För detta har vi tydliga metoder och verktyg som ger effekt.

Som organisationskonsult och coach hos oss får du arbeta med utvecklingsprogram inom executive coaching, team- och ledarutveckling. Arbetet innebär att du utifrån din förståelse för kundens verksamhet och angelägenhet identifierar förslag till lösning, skapar samt genomför utvecklingsprogram. Du får ett stort förtroende för att expandera vår affär i dialog med nya och befintliga kunder. Jobbet innebär också ett stort ansvar för våra kunder och klienters utveckling, både på ett personligt och affärsmässigt plan.

Du är akademiker, har erfarenhet från konsultlivet och arbetar troligen med någon av våra tjänster idag. Det är viktigt att förstå ledarskapets utmaningar varför du troligen själv varit chef/ledare ett antal år. Du har ett starkt intresse för psykologi med fokus på beteende och inlärning. Meriterande är för området relevanta certifieringar och vidareutbildningar (tex EQ-i 2.0, GDQ, OBM, coachcertifiering, certifierad testanvändare etc.).

Hos Takeachange lär du ständigt, vi är ett team som skrattar ofta, jobbar tätt ihop med varandra och våra kunder. Våra kunder och klienter beskriver oss som ödmjuka, starkt supporterande och utmanande. Jobbet är också utmanande och stimulerande då du ihop med våra kunder verkar för att leverera högsta kvalitet i de utvecklings- och förändringsprocesser som är viktiga för dem.

Vi arbetar med beprövade metoder, nära forskning och evidens och strävar ständigt efter att uppvisa effekt av våra insatser. Utifrån detta har vi ett gott rykte bland våra kunder och stort förtroende kring vår expertis. Framför allt – vi har stor passion för att chefer och deras team skall utvecklas att bli precis så framgångsrika de vill bli.

Skicka in din CV redan idag till info@takeachange.se eller ring Agneta Åkerhielm, 072-530 47 00, för att få veta mer om rollen och Takeachange.

 

Säljare mentorprogram

Vi befinner oss i en expansiv fas och kommer inom kort att starta ett nytt varumärke inriktat på mentorskap. Mentorskap är en fantastisk metod som möjliggör utveckling och kunskapsöverföring i arbetslivet.  Därför söker vi nu en säljare som vill fortsätta bygga mentorskapsaffären och sätta det nya varumärket på kartan.

Om tjänsten
Du får arbeta med att självständigt bygga relationer och sälja mentorprogram, både individuella och större företagsprogram. Du utgör tillsammans med en av Takeachange grundare kärnteamet i mentoraffären. Jobbet innebär ett stort ansvar för affärsutvecklingen av Mentorskapsaffären, du blir en viktig pusselbit i expansionen av det nya varumärket.

Arbetsuppgifter

  • Du söker självständigt upp för Mentoraffären relevanta kunder, bygger relationer och hittar affärsmöjligheter.
  • Du genomför kundmöten, tar fram lösningar inom mentorskap, skriver offerter och får till avslut.
  • Du skapar förtroende och utvecklar kundrelationerna. Efterhand arbetar du allt mer med att långsiktigt utveckla kundens nytta med mentorprogram och driver merförsäljning hos befintliga kunder.
  • Förutom affärsutvecklingen är du delaktig i planeringen av genomförandet av mentorprogram, har kontakt med våra leveranskonsulter med mera.

Vi söker
Du har tidigare erfarenhet av försäljning B2B. Du har en för området relevant vidareutbildning troligen med inriktning mot sälj/marknad/HR/organisation/psykologi. Vi ser helst att du har erfarenhet från närliggande bransch, till exempel inom bemanning, rekrytering, konsulting eller utbildning.

Du har arbetat några år och har hunnit bygga upp ett kontaktnät i affärslivet och/eller offentliga sektorn bland chefer och HR. Du är förtroendeingivande, en relationsbyggare och vill arbeta med försäljning av människors och organisationers utveckling. Har du ett intresse för digitalisering och förståelse för hur affärer görs i ett digitalt landskap är det meriterande.

Om Takeachange
Hos Takeachange lär du ständigt, vi är ett team som skrattar ofta, jobbar tätt ihop med varandra och våra kunder. Våra kunder och klienter beskriver oss som ödmjuka, starkt supporterande och utmanande. Jobbet är också utmanande och stimulerande då du ihop med våra kunder verkar för att leverera högsta kvalitet i de utvecklings- och förändringsprocesser som är viktiga för dem.

Skicka in din CV redan idag till info@takeachange.se eller ring Frank Ekelund, 070-307 76 71, för att få veta mer om rollen och Takeachange.