BLI EN AV OSS

Fler konsulter sökes! 

 

Kan företag och ledare genomföra förändringar på ett sätt så att de verkligen når sina önskade effekter?

Vi är övertygade om det och vår passion är att erbjuda de bästa metoderna för att hjälpa ledare att göra det.

Takeachange har fått en fantastisk respons på marknaden – våra tjänster har stor efterfrågan och våra kunder finns inom alla möjliga branscher. Men vi vill utveckla fler företag och chefer till bättre resultat!

Därför söker vi nu fler konsulter som vill fortsätta bygga Takeachange tillsammans med oss. Vår målsättning är att vara 20 konsulter om fyra år.

Vi letar efter dig som vill bidra med affärsmässighet, konsultmannaskap och erfarenhet som konsult inom ledarskap, organisationsutveckling och förändringsledning. Det är en fördel om du har levererat tjänster som Coaching, Ledningsgruppsutveckling, Ledarutvecklingsprogram och/eller Mentorprogram. Du bor i Stockholmsregionen, är akademiker och är övertygad om att det är människors beteenden och engagemang som skapar resultat. Den övertygelsen vill du arbeta för.

Vi erbjuder dig en plats att utvecklas på, bland likasinnade, i ett härligt team. En passion lika mycket som ett arbete.

Skicka in din CV redan idag till info@takeachange.se eller ring Frank Ekelund, 070-307 76 71, eller Agneta Åkerhielm, 072-530 47 00, för att få veta mer om rollen och Takeachange. Urval och intervjuer görs löpande. Välkommen att höra av dig!